$type=slider$sn=0$l=1$m=0$show=home

[NIEUWS]_$type=three$au=0$cm=0$c=3$show=home

[DIENSTEN]_$type=grid$sn=0$l=1$c=3$m=0$show=home

M'gineer in de kijker: FerhatMijn naam is Ferhat Bulut, 30 jaar en ik ben sinds een jaar getrouwd. Inmiddels woon ik al acht maanden in Eindhoven. Omdat ik van plan ben om voor langere tijd in Nederland te blijven, ben ik de Nederlandse taal gaan leren. Ik hoop binnen één jaar te kunnen doorstromen naar een hoger taalniveau.

Ik werk nu vier maanden bij MIDES en ik kan met gemak zeggen ‘so far so good’. Het team van MIDES helpt me goed met welke vraag dan ook.

Op dit moment werk ik bij Neways in Son als Mechanical Designer. Ik voer de meeste werkzaamheden uit voor ASML. In de eerste periode had ik vooral ondersteunende taken. Nu houd ik me meer bezig met calculaties en het ontwerpen van componenten voor nieuwe producten.

Hobby
In mijn vrije tijd speel ik baglama, een traditioneel Turks instrument. Ik luister al sinds mijn kindertijd naar muziek waarbij dit instrument gebruikt wordt maar vanaf mijn 18e ben ik daadwerkelijk baglama gaan spelen. Hoewel dit een vrij hoge leeftijd is om nog een instrument te leren spelen, heb ik toch al diverse technieken geleerd en verbeter ik mijzelf nog steeds.

Het baglama instrument kent diverse soorten en maten, net zoals bij violen. Indien je nieuwsgierig bent naar het type muziek, luister dan eens naar Erdal Erzincan. Hij heeft met diverse orkesten gespeeld.

Turkije
Ik ben afkomstig uit Turkije en in elk deel van dit land zijn een aantal historische plekken die de moeite waard zijn om te bezoeken. Het Romeinse, Byzantijnse en Ottomaanse rijk hadden allemaal ‘land’ in Turkije. Daarnaast is Turkije ook een ideale bestemming voor je zomervakantie met mooie stranden langs de kust van de Mediterrane zee. Plekken zoals Kas (Antalya) en Fethiye (Mugla) zijn mijn favoriete plekken om te bezoeken. Je mag me altijd om tips en hulp vragen als je plannen hebt om Turkije te bezoeken.

[NIEUWS]_$type=three$au=0$cm=0$c=9$show=/p/nieuws.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$l=1$icon=1$h=318$m=0$show=home

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$l=1$icon=1$h=318$m=0$show=post

Naam

faq,7,in de kijker,14,jobs,8,nieuws,47,nieuwsbrief,1,
ltr
item
Engi Talents - Blog.nl: M'gineer in de kijker: Ferhat
M'gineer in de kijker: Ferhat
https://1.bp.blogspot.com/--egMhrQy1Kk/XjlzTxX1qHI/AAAAAAAAAVQ/nIw-Wr8rKgEaw2kH9_gb12Ssi2mKMU5IgCLcBGAsYHQ/s640/crowd-2457730_1920.png
https://1.bp.blogspot.com/--egMhrQy1Kk/XjlzTxX1qHI/AAAAAAAAAVQ/nIw-Wr8rKgEaw2kH9_gb12Ssi2mKMU5IgCLcBGAsYHQ/s72-c/crowd-2457730_1920.png
Engi Talents - Blog.nl
https://blog.mides.nl/2020/01/mgineer-in-de-kijker-ferhat.html
https://blog.mides.nl/
https://blog.mides.nl/
https://blog.mides.nl/2020/01/mgineer-in-de-kijker-ferhat.html
true
6141269392781147052
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk Alles VOOR U AANGERADEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy